Baju Pengantin Lelaki Melayu

As tak berapa arif tentang baju melayu pengantin ni..sebab as tengok ...

As tak berapa arif tentang baju melayu pengantin n....

yang ini design paling latest kan retis2 ramai kan pakai macam

yang ini design paling latest kan retis2 ramai kan....

22 mei 2013

22 mei 2013....

1328365901_310848314_4-BAJU-PENGANTIN-LELAKI-BAJU-SILANG-For-Sale.jpg

1328365901_310848314_4-BAJU-PENGANTIN-LELAKI-BAJU-....

ada butang di tangan baju pengantin lelaki

ada butang di tangan baju pengantin lelaki....

445164064_3-4-pasang-baju-pengantin-perempuan-dan-3-pasang-baju-lelaki ...

445164064_3-4-pasang-baju-pengantin-perempuan-dan-....

1328365901_310848314_7-BAJU-PENGANTIN-LELAKI-BAJU-SILANG-.jpg

1328365901_310848314_7-BAJU-PENGANTIN-LELAKI-BAJU-....

1328365901_310848314_5-BAJU-PENGANTIN-LELAKI-BAJU-SILANG-Johor.jpg

1328365901_310848314_5-BAJU-PENGANTIN-LELAKI-BAJU-....

ada butang di tangan baju pengantin lelaki

ada butang di tangan baju pengantin lelaki....

... ..tapi takder contoh baju dia..gaya Hang Tuah pun as tak jumpa

... ..tapi takder contoh baju dia..gaya Hang Tuah ....

... siap.blogspot.com/2012/03/koleksi-baju-melayu-lelaki-cekak-musang.html

... siap.blogspot.com/2012/03/koleksi-baju-melayu-....

1328365901_310848314_8-BAJU-PENGANTIN-LELAKI-BAJU-SILANG-.jpg

1328365901_310848314_8-BAJU-PENGANTIN-LELAKI-BAJU-....

... baju melayu jgk... yg penting x macam baju shantung tu... sungguh la

... baju melayu jgk... yg penting x macam baju sha....

yang ini baju melayu moden yang dipakai without sampin

yang ini baju melayu moden yang dipakai without sa....

Baju Silang Shantung Bersulam - Gold -SOLD

Baju Silang Shantung Bersulam - Gold -SOLD....